Webinar MAKE YOURSELF A PRIORITY

Webinar

GRATIS
MAKE YOURSELF A PRIORITY
WEBINAR!

Ben jij vooral bezig met alle ballen in de lucht te houden? Alles regelen en zorgen voor anderen, maar blijft er eigenlijk geen tijd meer over voor jou? Geen tijd om even stil te staan en adem te halen? Geen tijd voor ontspanning en plezier maken?

Het is zo herkenbaar, als je hier niet bewust tijd voor maakt, dan verlies je jezelf in de waan van de dag, in de ratrace van het leven. Je bent alleen nog maar bezig met wat er allemaal MOET, waar door je wat jij wil, waar jij behoefte aan hebt, helemaal naar de achtergrond verdwijnt. Hierdoor ontstaat er veel weerstand en spanning. Daarom is het, zeker ook in deze bijzondere tijden, belangrijk om regelmatig stil te staan en ruimte voor jezelf te creëren. Zo kun je weer gaan zien en voelen wat je nodig hebt, wat om aandacht vraagt en jouw behoeften prioriteit gaan geven. In plaats van door te rennen en je continu te laten afleiden van wat echt belangrijk is, namelijk JIJ.

Ik voelde heel sterk dat het nu tijd was voor MAKE YOURSELF A PRIORITY. Hiermee wil ik je uitdagen, uitdagen om tijd en ruimte voor JEZELF te maken in je leven. Ik wil samen met jou op reis gaan, op een ontdekkingsreis. 

Ik wil jou die spiegel voorhouden zodat je gaat zien hoe geweldig je bent en wat voor moois jij de wereld te brengen hebt. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt, jij kunt al jouw dromen waarmaken, als je bereid bent JEZELF op 1 te zetten.

Gebruik deze bijzondere tijd, investeer in jezelf en gun jezelf dit. Ik weet zeker dat we samen mooie ontdekkingen gaan doen. 

IT’S YOUR TIME TO SHINE! 

SHINE BRIGHT!!!

Datum en tijd

Woensdag 31 maart 2021
om 20:00u

Hoe en waar

Via Zoom
Na aanmelding ontvang je een mail met de link.

Neem jij de uitdaging aan?

Grijp deze prachtige kans
MELD JE GRATIS AAN.

Ooievaar 13

4533 EA Terneuzen

+31 (0)6 100 85 259

d.severens@shine-bright.nl

It’s your time 

to shine

 

Shine-Bright draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches