Over Mij

THIS IS ME

Dagmar Severens!

Lijfspreuk

“Alles gebeurt met een reden” dat is mijn lijfspreuk en daar geloof ik ook echt in. Iedereen loopt zijn eigen pad, de zoektocht van het leven, met ups en downs, met uitdagingen, met mensen die komen en mensen die gaan, maar uit elk van deze ervaringen nemen wij onze lessen mee, groeien we en ont-wikkelen weer een laagje om steeds dichter bij onze ECHTE IK te komen. A lifelong journey to nature.

Zo kreeg ook ik de nodige uitdagingen op mijn pad. Het keerpunt ontstond een paar jaar geleden toen mijn huwelijk stuk liep en ik volledig op mijzelf werd terug geworpen. Ik moest bekennen dat ik helemaal niet meer wist wie IK nu was en wat IK wilde in het leven. Ik besloot niet in de slachtofferrol te kruipen, maar dit aan te grijpen als een kans, een kans om op ontdekkingsreis te gaan, op reis naar mijzelf, THE REAL ME. En heel eerlijk het was echt niet makkelijk, maar wat ben ik ontzettend blij dat ik toen die keuze gemaakt heb. 

Ik ben gaan investeren in MIJ, in mijn persoonlijke ontwikkeling en wat heb ik veel geleerd. En wat is er veel veranderd, allereerst mijn mindset en hoe ik naar de wereld kijk, maar ook mijn connectie met de mensen om mij heen. Maar het allerbelangrijkste is wel dat ik de weg naar mijn hart terug gevonden heb. Een groter cadeau had ik mijzelf niet kunnen geven.

Het heeft mijn leven zoveel waardevoller, mooier, gelukkiger en leuker gemaakt en dat gun ik iedereen. Want ik geloof dat iedereen een fantastisch leven verdient en verplicht is aan zichzelf en iedereen om zich heen om er alles uit te halen wat erin zit.

Helemaal jezelf zijn en doen wat je het allerliefste wilt doen om jouw bijdrage te leveren aan een mooiere en betere wereld dat is waarom ik SHINE BRIGHT heb opgericht. Het is tijd om op te staan, tijd om in het licht te gaan staan en te gaan stralen.

Wil je het uitgebreide verhaal lezen en de reden waarom ik SHINE BRIGHT gestart ben? Lees dan mijn Blog #1 Spiegeltje, spiegeltje …

 Ooievaar 13

4533 EA Terneuzen

+31 (0)6 100 85 259

d.severens@shine-bright.nl

It’s your time 

to shine

 

Shine-Bright draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders