SPREAD HAPPY VIBES!

Help je mee?

WAT FANTASTISCH
DAT JIJ MEEHELPT OM
POSITIVITEIT
TE VERSPREIDEN.

Het is een bijzondere en bizarre tijd. Binnen enkele weken is je hele leven veranderd. Ineens zit je thuis, werk je vanuit huis, krijgen de kinderen thuisonderwijs en zijn al je sociale bezigheden gecanceld. Je sociale contacten verlopen vooral via bellen, whatsapp en FaceTime, Skype of Zoom. En als je elkaar dan heel af en toe even persoonlijk kunt zien, wel op veilige afstand van 1,5 meter.

Dat is voor iedereen even wennen. Ineens wordt je volledig op jezelf en je gezin teruggeworpen. Dat valt niet mee. Daarbij komt dat er veel onrust en angst (soms zelfs paniek) leeft. Begrijpelijk, het Corona-virus moet serieus genomen worden. Je gezonde verstand blijven gebruiken, de maatregelen naleven en de risico’s beperken. Echter merk ik dat de mediaberichtgeving niet heel positief is en dat is een understatement. De focus ligt vooral op wat er allemaal niet (meer) is en niet (meer) kan in plaats van wat er wél kan en ineens wél allemaal mogelijk is of wordt.

Daarom heb ik nagedacht hoe ik een bijdrage kan leveren om positiviteit (of zoals ik het noem HAPPY VIBES) te verspreiden. Zo ontstond dit SPREAD HAPPY VIBES initiatief.

Ik maakte verschillende ontwerpen met een positieve boodschap en liet hier kaarten van maken. Vervolgens stuurde ik mijn familie, vrienden en bekenden een kaartje met HAPPY VIBES. Met de vraag erbij “Pay it forward”. 

Dat jij hier bent, betekent waarschijnlijk dat jij van iemand digitaal of per post een kaart hebt ontvangen met HAPPY VIBES. Wat fantastisch dat jij meehelpt om positiviteit en HAPPY VIBES te verspreiden.

Hiernaast kun jij een keuze maken uit één van onderstaande kaartontwerpen en deze gratis per mail ontvangen als je je gegevens achterlaat. Zo kun je vervolgens iemand anders weer blij maken met HAPPY VIBES, oftewel digitaal of door het ontwerp te uploaden in een online wenskaartenwebsite zoals Greetz of Hallmark en een kaart per post te laten bezorgen.

Spread HAPPY VIBES 1
Spread HAPPY VIBES 2
Spread HAPPY VIBES 3
Spread HAPPY VIBES 4
Spread HAPPY VIBES 5
Spread HAPPY VIBES 6
Spread HAPPY VIBES 7
Spread HAPPY VIBES 8
Spread HAPPY VIBES 9
Spread HAPPY VIBES 10
Spread HAPPY VIBES 11

Ooievaar 13

4533 EA Terneuzen

+31 (0)6 100 85 259

info@shine-bright.nl

It’s your time 

to shine

 

Shine-Bright draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches