Create Your Wonderful Life

Zet vandaag de eerste stap

Maak die prachtige, zelfverzekerde
en stralende vrouw
in jou wakker!

Eindelijk is het tijd dat je echt voor jezelf gaat kiezen. Jezelf niet meer wegcijfert voor anderen, jezelf klein houdt, maar zelf de verantwoordelijkheid neemt. Bewust de keuze maakt dat jij geen genoegen meer neemt met minder en echt verandering wil.

 

Precies dit gevoel is nodig om in beweging te komen en ook echte verandering tot stand te brengen. Want als we te comfortabel zijn dan gebeurt er helemaal niets. Ik herken dit zo goed. Het loopt allemaal niet lekker en je voelt aan alle kanten weerstand, maar toch blijf je maar door denderen. De waarheid onder ogen zien en dealen met de consequenties hiervan, is de echte pijn die je probeert te vermijden. In mijn geval was er geen ontkomen meer aan en nam iemand anders de beslissing voor mij. Weg veilige comfortzone, geen mogelijkheid meer om verstoppertje te spelen. Ik had de keuze om ervoor weg te lopen of de pijn aan te gaan en mij erdoorheen te knokken. Het was tijd, de hoogste tijd om wakker te worden en het leven in eigen hand te nemen. Mij te ont-wikkelen, mijn echte ik te ont-dekken, te gaan staan voor wie ik werkelijk ben en mijn geweldige leven te creëren. 

 

Ik kom zelf van ver en heb een hele weg afgelegd, zelf deze transformatie doorgemaakt en ervaren dat het echt mogelijk is. Het kan echt anders als je bereid bent er maximaal voor te gaan en je openstelt om nieuwe tools te leren die je helpen dit te bereiken. Ik ben hier zelf het levende bewijs van. 

3 jaar geleden dacht ik dat ik het prima voor elkaar had, getrouwd, 3 prachtige kinderen, een eigen bedrijf en een fijne plek om te wonen. Kortom ik had alles, maar het was leeg, Ik denderde maar door, moest continu van alles, door ellenlange to-do lijstjes was er nooit tijd voor mijzelf en was ik mijzelf en de regie over mijn leven volledig kwijt geraakt. Zat alleen nog maar in mijn hoofd en was de verbinding met mijn hart verloren. Toen gebeurde er iets dat mij wakker geschud heeft, waardoor ik inzag dat het anders moest en kon. Dat ik geen genoegen hoefde te nemen met ….

 

 

 

 

 

Ik weet nog heel goed dat ik zelf deze problemen had

 

 

Persoonlijk leiderschap

 

, dat moment er ook was en toen had ik het gevoel nu kan het niet langer, het moet anders…..

Uit ervaring weet ik dat gevoel wil je hebben, vanuit daar is alles mogelijk.

 

ERKENNING GEVEN (ik weet waar je nu zit, weet dat het goed is wat je nu voelt, want dit het begin van alles wat nu gaat gebeuren, problemen vanuit het verhaal, het klopt dat je er nu klaar voor bent, je voelt dit, je herkent je hierin en je wil dat (verlangen) en ik heb dat pad bewandeld.

 

wegcijferen, geen tijd voor hun, door denderen, van zichzelf afgedreven zijn.

 

Te lang ga je maar door en door,   

 

Meet Yourself in the Mirror

 

Problemen

Is het tijd om ….. achter je te laten

Heb jij er genoeg van dat ….

 

Ik weet zelf hoe het is…

 

 • moeten heel veel (ont-moeten)/enorme to-do lijstjes/heel veel ballen tegelijk in de lucht houden
 • geen tijd en aandacht voor jezelf/jezelf wegcijferen/in dienst van anderen/geen prioriteit aan jezelf/onderaan to-do lijstje/ratrace
 • moe/geen energie/kapot/op/geen tijd om op te laden
 • sacherijnig/niet lekker in je vel
 • niet gezien/gewaardeerd worden/geen aandacht/vanzelfsprekendheid/geen erkenning
 • geen voldoening
 • geen andere manier zien/geen uitweg zien/gevangen in leven
 • overleven/survival/ploeteren/struggelen/automatische piloot/denderende trein
 • taboe, rol vd moeder/werkende vrouw/partner/vriendin, hoort gewoon zo, hoge verwachtingen omgeving/maatschappij, alles perfect (buitenkant perfecte plaatje)
 • zichzelf kwijtgeraakt
 • leeg/niet meer kunnen genieten
 • eenzaam
 • is dit alles (door gebeurtenis of life-event)
 • onbewuste keuzes/gedrag/conditionering
 • geen grip en balans/geen controle/geen sturing
 • alleen maar zien wat er niet is (negatieve mindset)
 

Verlangen

 • Vervuld en gelukkig leven
 • Lekker in je vel/energie
 • Me-time/tijd voor jezelf
 • Grip en balans/controle/richting geven
 • Rust/relax/ontspannen (soms zelfs even ontsnappen (escape), even geen verantwoordelijkheden)
 • Plezier/fun
 • Gezien worden/gewaardeerd worden/aandacht
 • Genieten/dankbaar zijn voor wat er wel is

Outside your comfort zone
is where the magic happens

 

Heel helder maken wat er nu ontbreekt waardoor ze dit niet ervaren, wat hebben zij nodig, dit bied ik 

Ze hebben niet … dus je gaat ….. doen (je staat nu hier en je wil daar naar toe en hoe gaan we dit bewerkstelligen)

Sell them what they want, give them what they need

Verkoop het resultaat!!!

 

Resultaat

 

 • bewustzijn en zelfreflectie
 • positieve mindset
 • aandacht aan jezelf geven
 • grip/controle over je leven/zelf bewust richting geven aan je leven
 • doelen bereiken en dromen najagen
 • lekker in je vel/meer energie/genieten
 • je gaat staan voor wie je werkelijk bent
 • Een leven met voldoening (purpose)/geluk/dankbaarheid/wonderen -> Wonderful life!!!!
 
 

Oplossing/gap -> aanbod (hoe) 3 maanden programma 1-op-1 coaching zowel persoonlijk als online

 • elke week staat een thema centraal waarin we 1×1 uur persoonlijk samen aan de slag gaan en daarnaast krijg je per mail of online opdrachten/oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan (quote/post/inspiratie/motivatie/inzicht/opdracht/oefening)
 • thema week 1 t/m 4 -> bewustwording denken, doen, patronen, gedrag (spiegel)
 • in week 5 met een JOURNEY TO NATURE, dag waarin je terug gaat naar jezelf (bewustwording, verlangen, dromen, ontdekken)
 • thema week 5 t/m 8 -> dromen & ontdekken 
 • thema week 9 t/m 12 -> creëren (trail and error/uitproberen wat werkt/uitdaging/out of comfort zone) & shinen
 • BONUS:  wat ik je ook nog wil geven, in contact met anderen, groep, (h)erkenning, verhaal delen, sparren met anderen, leren van anderen, ik geloof dat het alleen kan versterken, 1 gratis ticket inspiration event (avond/dag/weekend/reis) met groep (5x per jaar), programma is al compleet, maar dit is iets extra’s
 

Wil je meer weten, heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem contact op en vraag een gratis Wake-up Call aan.

 

Testimonials -> laat die mensen het zeggen, beste 4

 

Meld je aan

Summary

dan krijg je dit opsomming

Wanneer starten we, wanneer is thema-dag, overview wat je allemaal gaat doen

 

Prijzen wat is het waard, hoogste prijs op de website, via wake-up call en event verkopen met korting 

Ben jij er klaar voor om echt voor jezelf te kiezen?

 Ooievaar 13

4533 EA Terneuzen

+31 (0)6 100 85 259

info@shine-bright.nl

It’s your time 

to shine

 

Shine-Bright draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches