Challenge ZIE JEZELF

Challenge

ZIE JEZELF
CHALLENGE!

Hoe vaak kijk jij in de spiegel? Hoe vaak kijk jij in de spiegel en neem je echt de tijd? Neem je de tijd om naar jezelf te kijken en jezelf echt te zien? Jezelf te zien met alles wat er is en wat er niet is? Jezelf te zien met alle moois wat er in je zit en alle potentieel dat er in jou schuilt? Of zie je alleen wat er niet goed is, wat nog beter kan of wat er nog mist?

Ik merk zelf dat, als ik er niet bewust tijd voor maak, ik mijzelf kwijtraak, het leven mij overkomt en ik mij verlies in de waan van de dag, in de ratrace van het leven. Daarom is het, zeker ook in deze bijzondere tijden, belangrijk om regelmatig stil te staan, ruimte voor jezelf te creëren om jezelf te zien, echt te zien. Zodat je kunt zien en voelen wat je nodig hebt, wat om aandacht vraagt, wat echt belangrijk voor je is en waar je je op wil focussen. In plaats van door te rennen, je laten afleiden en alles weg te drukken in de hoop dat het zich vanzelf oplost of verdwijnt. 

Daarom voelde ik heel sterk dat het nu tijd was voor een challenge. Met de ZIE JEZELF CHALLENGE wil ik je uitdagen. Uitdagen om hier tijd en ruimte voor JEZELF te maken in je leven. Ik wil samen met jou 11 dagen op reis gaan, op een ontdekkingsreis. Waarbij ik dagelijks, in de besloten Facebook groep, kennis en ervaringen deel en je uitdagingen geef om hier mee aan de slag te gaan.

Ik wil jou die spiegel voorhouden zodat je gaat zien hoe geweldig je bent en wat voor moois jij de wereld te brengen hebt. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt, jij kunt al jouw dromen waarmaken, als je bereid bent JEZELF te zien voor wie je werkelijk bent. 

Gebruik deze bijzondere tijd, investeer in jezelf en gun jezelf dit. Ik weet zeker dat we samen mooie ontdekkingen gaan doen. 

IT’S YOUR TIME TO SHINE! 

SHINE BRIGHT!!!

Datum en tijd

START CHALLENGE:

woensdag 11 november
om 11:00u

wil jij jezelf weer echt zien?

Grijp deze prachtige kans
MELD JE GRATIS AAN!

Ooievaar 13

4533 EA Terneuzen

+31 (0)6 100 85 259

info@shine-bright.nl

It’s your time 

to shine

 

Shine-Bright draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches