Challenge

STOP HOLDING YOURSELF BACK
CHALLENGE!

Ruim 5 jaar geleden, zag mijn leven er heel anders uit. Ik was getrouwd (we waren al ruim 20 jaar samen), 3 gezonde kinderen en we hadden alles wat ons hartje begeerde (tenminste dat dacht ik toen), maar het voelde leeg. Er miste iets, alleen ik wist niet wat. 

Toen klapte ons huwelijk als een kaartenhuis ineen en ik begreep er niets van. 

Na een periode van verdriet, pijn en boosheid, besloot ik dat dit niet mijn leven ging bepalen. Ik had geen idee wie ik was en wat ik wilde, maar was vastberaden dat weer te gaan ontdekken. 

Ik nam de beslissing om in mijzelf te gaan investeren, te gaan investeren in persoonlijke ontwikkeling. Dit was de beste beslissing ever. 

Door mij open te stellen, te leren en ontdekken, kwam ik stap voor stap dichterbij mijzelf. Vond ik mijn eigen stem weer terug en kon ik luisteren en voelen naar wat ik echt wilde. Ik kreeg een tweede kans om mijn leven te creëren op mijn voorwaarden, waar ik blij en gelukkig van wordt.

 

Persoonlijke ontwikkeling en groei is inmiddels een vast onderdeel geworden van mijn leven en wat ben ik dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is, het heeft mijn hele leven veranderd en ik kan oprecht zeggen dat ik een beter mens, betere moeder, betere dochter, betere zus en betere vriendin geworden ben.

Tijdens mijn ontdekkingsreis, ben ik er ook achter gekomen wat die leegte was die ik voelde.

Ik was de verbinding met mijzelf in die tijd volledig kwijt en was alleen maar bezig met het voor anderen goed te doen, te voldoen aan de verwachtingen van alles en iedereen. Maar ik vergat mijzelf, ik stond onderaan het to-do lijstje, voor als er tijd over was (wat er natuurlijk nooit is).

Niet gek, dat ik me zo leeg voelde, het gevoel had dat er iets miste en van tijd tot tijd heel eenzaam was.

 

En wat is het dan een cadeau om die verbinding met jezelf weer stap voor stap te mogen herstellen.

Vanuit die verbinding met jezelf te gaan ontdekken dat alles mogelijk is, ook voor jou.

Dat geen externe factoren bepalen of jij wel of niet jouw droomleven te gaan creëren, maar dat JIJ de sleutel bent tot succes.

 

Als je gaat leren, hoe jij stopt met jezelf te saboteren, hoe je stopt met jezelf in de weg te zitten en jezelf tegen te houden.

Ik gun jou dat jij jouw dromen gaat najagen en dat leven gaat creëren wat jij het allerliefste wil.

 

STOP HOLDING YOURSELF BACK

 

Vorige week mocht ik mij weer onderdompelen in persoonlijke ontwikkeling met als doel om droombusiness te creëren. 

Ik had kwam er achter dat ik mijzelf enorm in de weg zag om datgene te doen wat ik echt met heel mijn hart wil doen.

Maar aan het einde van het retreat, nam ik een besluit, het was klaar met mijzelf tegen te houden, met mijzelf te saboteren en ik nam afscheid van al die belemmerende overtuigingen die mij weerhielden om mijn hart te volgen en van mijn bedrijf een succes te maken. Kortom ook ik ben maar een mens en blijf continue leren.

 

Des te meer reden dat ik voel dat het nu de juiste tijd is voor de STOP HOLDING YOURSELF BACK Challenge. 

Ik wil je uitdagen om tijd en ruimte voor JEZELF te maken in je leven en te stoppen met jezelf te saboteren.

Samen met jou wil ik 4 dagen op reis gaan, op een ontdekkingsreis. Waarbij ik dagelijks, in de Community (besloten Facebook groep) WOMEN CHOOSING TO SHINE, kennis en ervaringen deel en je uitdagingen geef om hier mee aan de slag te gaan.

Ik wil jou die spiegel voorhouden zodat je gaat zien hoe geweldig je bent en wat voor moois jij de wereld te brengen hebt. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt, jij kunt al jouw dromen waarmaken, als je bereid bent om te stoppen met jezelf tegen te houden.

Gun jezelf dit, investeer in jezelf en ga ontdekken wat er allemaal (nog meer) mogelijk is. Als jij bereid bent all-in te gaan, dan weet ik zeker dat we samen een geweldige reis gaan maken.

IT’S YOUR TIME TO SHINE! 

SHINE BRIGHT!!!

Datum en tijd

START CHALLENGE:

dinsdag 19 oktober

om 12:00u

Neem jij de uitdaging aan?

Grijp deze kans!
MELD JE GRATIS AAN.

Ooievaar 13

4533 EA Terneuzen

+31 (0)6 100 85 259

info@shine-bright.nl

It’s your time 

to shine

 

Shine-Bright draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches