CHALLENGE
"Meer ONT-SPANNING in 5 dagen"

We starten zaterdag 1 juli 2023

If you do not pick time to relax, your body will pick it for you

Van continu druk, druk, druk naar meer ontspanning
in jouw leven

#Dat wil jij toch ook?

In deze challenge gaan we allereerst samen stilstaan, je rent en vliegt immers al de hele dag. Hierbij leer ik je hoe je door stil te staan, direct meer ontspanning kunt ervaren. Maar een Quickfix is leuk, als je de oorzaak niet aanpakt, lost het uiteindelijk niks op. Daarom ga ik ook samen met je kijken naar wat nu er allemaal spanning creëert. En wat JIJ vervolgens kunt doen om dit eens en voor altijd te veranderen.

Voel jij dat je het anders wil, maar weet je niet hoe

Doe dan vanaf 26 juni mee met de challenge en dan gaan we samen hiermee aan de slag.

Over mij

He lieve jij, 

Ik ben Dagmar en als moeder van 3 tieners, eigen praktijk voor Soundhealing & Coaching, daarnaast werkzaam als re-integratie-coach, actief in serviceclub (goede doelen & maatschappelijke betrokkenheid) en sociaal ondernemend (o.a. badminton, concerten & festivals), heb ik vaak een volle agenda. Als ik niet op pas, stap ook ik in de valkuil van druk, druk, druk, lange to-do lijstjes en eigenlijk nooit tijd hebben voor rust en ontspanning, laat staan tijd voor mijzelf.

Door zelf regelmatig tegen de spreekwoordelijke lamp aan te lopen, heb ik veel geleerd. Maar doordat ik de afgelopen jaren ben gaan investeren in persoonlijke ontwikkeling, heb ik mijzelf nog beter leren kennen, mijn patronen ontdekt en uitgevonden wat ik nodig heb om een geweldig en ontspannen leven te kunnen leven. Dit ben ik vervolgens stap voor stap voor mijzelf aan het creëren en wauw wat is er al veel veranderd 🙂

Omdat het zo’n enorme impact heeft gehad op mijn leven, wil ik mijn kennis en ervaringen heel graag delen. Ik gun jou namelijk ook een fantastisch en ontspannen leven en dat is echt mogelijk, ook voor JOU!

In mijn 1-op-1 traject “Creëer een ontspannen leven vanuit verbinding met jezelf” ga ik gericht met jou aan de slag om die ontspanning weer terug te brengen. Zodat jij vanuit de verbinding met jezelf precies dat leven kunt creëren wat jij echt wil en hier met volle teugen van kan genieten.

Het resultaat

Praktische informatie

Datum

Van 1 juli t/m 5 juli

Tijdstip

Elke dag van 9.00u tot 9:30u

Online

Volg de challenge online

Doe mee met de
"Meer ONT-SPANNING in 5 dagen" Challenge!

Shine-Bright draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders